01 maaliskuuta, 2020

Lorna Byrne: Enkelten kosketus



Ellibslibraryn e-kirja, 302 sivua, Otava 2017, suomennos Anuirmeli Sallamo-Lavi. Alkuperäinen kirjan nimi Angels at my fingertips (2008).
Kirjasta:

Et ole koskaan yksin.
Uusi kirja on jatko-osa suuren menestyksen saaneelle omaelämäkerralliselle Enkeleitä hiuksissani -teokselle.

Lorna palaa nuoruuteensa Irlantiin ja kertoo, kuinka enkelit ovat auttaneet ja johdattaneet häntä. Hän paljastaa ensi kertaa, miten kuolleiden rakkaittemme sielut voivat palata taivaasta avuksemme ja oppaaksemme.

Omat ajatukseni tästä e-kirjasta:

Toistamiseen lainattu e-kirja ja ihan lainan viime metreillä sain luettua loppuun.
Sinnikkyyteni ei päästänyt kirjaa puoliluettuna pois, vaan päätin lainata niin usein, että varpisti saan luettua loppuun ja niinhä sain luetuksi!
Eka lainaus, kun oli lopuillaan, tarkastin, että onko tästä varauksia. Ei onneksi siinä vaiheessa ollut, vaan sain uudelleen lainata.
Piti koluta omat muistiinpanot luetuista Lorna Byrnen kirjoista. Niitä on vuosien saatossa kertynyt nämä: Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä, Taivaallinen rakkaus ja nyt tämä Enkelten kosketus.
Muutaman youtube-haastattelun olen katsonut kirjailijasta, kun aloitin tämän kirjan parissa.
Jotensakin tämä kirja oli sellainen, mikä piti lukea, vaikka aina ei niin paljoa kiehtonutkaan lukuhommat. Olen huomannut, että viime vuosina kirjojen lukeminen on tahmaantunut oikein urakalla ja kaihoten selailin nytkin luettujen kirjojen listoja vuosien varrelta. Kun pääsisi samaan lukutahtiin vielä joskus.
Monenmoisia aatoksia mielessä myllersi tämän kirjan sivujen mittaan. Joitakin lukuja jaksoin lukea suurella innostuksella, välillä tahkosin ihan pakolla, sit joissain luvuissa vuodatin kyyneleitä, kun eläydyin niin tekstin sisälle.
Eilen illalla oli tunne, etten kyllä saa luettua ikänään tätä kirjaa viimeiselle sivulle. Silloin olin luvussa 31 ja koitin "googelin" kautta mettästää, että kuinka hitsin monta lukua kirjassa oikein on. Eihän sitä tietoa mistään löytynyt. Kirjassa on 35 lukua ja kiitokset lopussa, jotka myös luin, kun kerran sinne asti olin päässyt, vihdoin ja viimein.
Ihan juu luettava opus, jos aihe kiinnostaa. Suosittelen.

2 kommenttia:

  1. Tämä on niitä kirjoja, etten mitenkään päin saisi luettua, ainakin siltä tuntui tämän blogikirjoituksesi perusteella. Aika inhottavaa sanoa näin, mutta toivottavasti ei tule vastaan omassa lukuprojektissa.

    VastaaPoista
  2. Kaikki ei tykkää kaikesta ja kaikkien ei tarttekaan tykätä kaikesta. Niin se vain on. Kuitennii on välistä hyvä hypätä pois omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla uutta ja ihmeellistä rohkeasti. Nämä kirjat on kyllä sellaisia, ettei putkeen pysty, ei kykene lukemaan. No, mitään ei oikein oppinut, mutta jo vain tul luettua, vaikka takkus urakalla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.